Over Judolab Hoorn

Traditie + Innovatie

Judolab Hoorn is in 2022 opgericht uit liefde voor de mooie judosport in het algemeen, en die in Westfriesland in het bijzonder.

Wij houden waardevolle judotradities hoog. Tegelijkertijd zien wij echter veel ruimte voor verbetering. En omdat wij gedreven zijn om onze judoka het beste te bieden, blijven wij elke week sleutelen aan onze methodes. Het resultaat tot nu toe: bovengemiddeld veel plezier én progressie…

Bovenal hebben wij echter de drive om elke Westfries met ook maar enige judoaffiniteit, een warm thuis te geven op de mat. Liefde is immers om te delen!

Jigoro Kano Met Hoed Photographer
Jigoro Kano—de grondlegger van judo—was zelf een groot innovator. Hij zou onze missie misschien dus wel kunnen waarderen…

Leer Buitengewoon Snel, Buitengewoon Judo.

Meer info? Neem contact op.

Omnijudo Nogi O Soto Photographer

Een Paar Woorden van Je Sensei

Portret Kevin Kishna Photographer
Hé daar, ik ben Kevin Kishna…

Mijn liefde voor judo is begonnen onder pioniers in de regio: Erik Burggraaf, Hans Meester en—niet veel later—Eric Bos. Deze liefde combineer ik met waardevolle inzichten uit (sport)wetenschap en praktijk. Zo hoop ik je—ongeacht je leeftijd of niveau—fantastische trainingen te bieden en bovenal een warm thuis op de mat.

Judoleraar A
MSc Human Movement Sciences
Meerdere Prijzen op Nationaal Niveau

LIDAR — Onze 5 Leidende Principes

Bij Judolab Hoorn laten we ons leiden door principes.

01.

Liefde

Niet iedereen kan een topjudoka worden. Maar een liefhebber worden, kan iedereen. En als je houdt van wat je doet, maakt alleen dat al het de moeite waard! Presteren gaat daarbij nog makkelijker ook…

02.

Intelligentie

Het judogevecht is dynamisch en onvoorspelbaar. Het vermogen om situaties te lezen en in een ‘split second’ een juiste beslissing te nemen, maakt daarbij het verschil. Niet het vermogen om technieken te kopiëren.

03.

Durf

Winnen is leuk, verliezen minder. Maar wat er uiteindelijk écht toe doet, is durf. Durf om voor ippon te gaan—juist ook bij angst en onzekerheid. Zodat je—wat er ook gebeurt—met opgeheven hoofd de mat kunt verlaten.

04.

Alzijdigheid

Een ’truc’ kan werken op de korte termijn. Maar niet op de lange. De judoka die vanuit alle hoeken en standen kan aanvallen—en ook nog eens atletisch onderlegd is—blijft daarentegen nagenoeg ongrijpbaar.

05.

Respect

De judokunst heeft een code. Een code waarin respect voor je medemens en omgeving centraal staat—ongeacht winst of verlies. Een waardevol ideaal, dat wat ons betreft wat vaker in de praktijk gebracht mag worden…

Klaar om Buitengewoon Judo te Ervaren?

Probeer het 2 Weken Gratis!

Meer info? Neem contact op.

Open WhatsApp
1
💬 Vragen?
Judolab Hoorn
Stel je vraag via WhatsApp en krijg snel antwoord. We horen graag van je! 🙂